Bowling For Soup – A Hangover You Don’t Deserve (2004)

cd-cover.jpgEz a banda csak úgy ontja magából a zenét. Csak két év telt el mégis ismét egy 58 perces albumot kaptunk tőlük, amin szintén 17 szám található. Szerencsére ők nem veszítették el a lazaságukat  és ugyan olyan bolondok, mint voltak. És ezt persze a lehető legjobb értelemben mondom.

Megmaradtak a stílusuknál, ez a tipikus High School Punk, de új színt is vittek bele és így még élvezhetőbb a zenéjük. Sok számot már nem hogy az első hallásra, hanem az első 30 másodperce alapján megszeret az ember. Én ezt az albumukat hallottam először és örökre megszerettem őket.

 Tracklist:

01 Almost
02 Trucker Hat
03 1985
04 Get Happy
05 Ohio (Come Back To Texas)
06 Ridiculous
07 Shut Up And Smile
08 Last Call Casualty
09 Next Ex-Girlfriend
10 A-Hole
11 My Hometown
12 Smoothie King
13 Sad sad situation
14 Really Might Be Gone
15 Down For The Count
16 Two-Seater
17 Friends Of Mine

Remek dalok kerültek fel az albumra és elég tartalmas is lett. Ezen is sokféle szám megtalálható. Viszont sajnos az elején ellövik a legjobb számokat és utána már egyre gyengébbek lesznek. Persze azok sem rossz számok, de az eleje és a vége közötti színvonalkülönbség elég nagy lett. A másik probléma pedig, hogy ez a 17 szám már kicsit sok, mivel ennyi ideig nem lehet lekötni senkit. Vagy legalábbis ahhoz nagyon jónak kellene lennie. De itt a 12. szám után már úgymond semmi érdekes nem történik.

De ennek ellenére az album elég egységes és a sok szám közül mindenki találhat magának kedvencet. Ezenkívül nagyon vidám hangulata van az albumnak, ezért ahhoz, hogy kikapcsoljuk kicsit magunkat vagy feldobódjunk tökéletes választás.

Értékelés: 82%

Legjobb szám az albumon: Almost