Legjobb klipek 2003

Azt hiszem ez volt az eddigi legnehezebb döntésem a klipekről. Sok színvonalas videó érkezett, bár nagyon sok szörnyű is. Összesen 26 klipből kellett válogatnom, de a legjobb 10-et nem volt nehéz kiválasztani, azon belül viszont sokkal inkább. A Linkin Park például 5 klipet készített és bár volt egy-két jó, az In The End szintjét meg sem közelítik. A borzalmas klipekért pedig többnyire a The Rasmus és a Billy Talent volt felelős. 2003-ban egyébként nagyon látszik a hirtelen változás. Sokkal elvontabbak és sötétebbek lettek a klipek. Bár akadnak még olyanok, akiket nem szippantott be ez a trend.

10.hely - Linkin Park - Faint

09.hely - Yellowcard - Way Away

08.hely - Linkin Park - From The Inside

07.hely - Linkin Park - Somewhere I Belong

06.hely - The Rasmus - In The Shadows

05.hely - Yellowcard - Only One

04.hely - Blink 182 - Feeling This

03.hely - Blink 182 - Always

2003-ra a Blink is tovább lépett és ők is sokkal elvontabbak. Ezt jól bizonyítja az I Miss You totál elmebeteg klipje is ami a top 10-be be sem került. De ennek a klipnek is már más a hangulata, bár ez még szerethető. És van benne egyediség meg egy csipetnyi humor is felfedezhető. Éppen ezért ez még elfér a 3. helyen. Csak sajnos a First Date-et nem pótolhatja.

02.hely - Bowling For Soup - Punk Rock 101

Szerencsére a Bowling For Soup pont ugyan olyan, mint volt. Most épp arra képezik ki a fiatalokat, hogyan legyenek jó punk-ok. A klip nagyon ütős. Szinte minden jelenetben van egy poén. A videót pedig klasszul megcsinálták. Sajnos az első helyről lecsúszott, pedig szívesen látnám ott.

01.hely - Yellowcard - Ocean Avenue

A Yellowcard a 2003-as albumával nagyon berobbant. Mondhatni mindenkit letarolt és nem csak a zenéjükkel. A klipjeik is nagyon jók. 3 klipet készítettek és mindegyik bekerült nálam a legjobb 10-be, Az Ocean Avenue pedig szerintem méltán foglalja el az első helyet. Nagyon jó története van a videónak, ami elég ritka és meg van benne minden ami kell.