Rövid hírek - 2013-as érkezések

futuristic_2013_wallpaper_by_ravirajcoomar-d5n078f.jpg

2012-ben elhalmoztak minket zenével a különböző együttesek azonban nem mindegyiknek örülhettünk igazán, hiszen jó páran alulmúlták önmagukat. Most 2013-ban biztosan nem kapunk annyi albumot, de remélhetőleg legalább a színvonal javulni fog.

Idén láthattuk már a Fall Out Boy-t visszatérni a Skillet pedig beizonyította, hogy van helye a legjobbak között. Ezenkívül a Paramore is megújult és áprilisban érkező albumával jelezte, hogy még nem tűntek el végleg. Utóbbiról kritikát is készülök írni. De nézzük mire számíthatunk még idén…

Korábban már írtam, hogy a Zebrahead bejelentette következő lemezét Call Your Friends címen, ami augusztus 7-én érkezik. Avril Lavigne is nagyban dolgozik még és ígérgeti az új albumot szeptemberre, de mint mondtam ezt még nem vehetjük biztosra. Ezenkívül a Bowling For Soup is szeptemberi megjelenést ígér és reméljük tényleg úgy is lesz.

Viszont jött hír a Blink 182, Sum 41, Angels & Airwaves, Simple Plan és The Offspring -ról is hogy dolgoznak a következő lemezen, de én kizártnak tartom, hogy bármelyik is megjelenjen még 2013-ban. A nagyja talán jövőre esedékes már.