Fall Out Boy - (2013) Pax Am Days EP

FallOutBoy_PaxAmDays.jpgÚgy tűnik egyre inkább kezd szokássá válni, hogy a zenekarok album helyett EP-ket adnak ki. Én ezt egyáltalán nem támogatom, mivel ha az EP-n szereplő dalok rajta lesznek a következő albumon akkor mire megérkezik a lemez megunom a számot és máris értéktelenebbé válik az album. Még ha nem lesznek rajta a későbbi albumon akkor pedig az azt jelenti, hogy ahhoz már nem voltak elég jók, vagyis felesleges meghallgatnom... (Amúgy erre valók az album végén szereplő bónusz dalok). Plusz az az idő amég az EP kiadásán dolgoznak késlelteti a rendes album megjelenését, ami meg aztán tényleg idegesítő tud lenni.

És ezek miatt az EP-k nem nagyon szoktak jól elsülni. Erre pedig remek példa az előbbi Simple Plan EP, vagy épp a Pax Am Days. Viszont utóbbi már más okból...

Én nem tudom, hogy merték ezt a szemetet kiadni és főleg pénzért árulni! Mint ha 10 évet visszamentünk volna az időben és az amatőr FOB 2003-as albumára fel nem fért selejtes számokat hallanánk. De most komolyan srácok, ennek mi értelme volt?

Inkább le sem írom a számok címét, mivel a 8 darab 1 perc 30 másodperces "alkotásokat" nehezen lehetne annak nevezni. Ezenkívül mindenkit arra intek, hogy óvakodjon ettől a lemeztől, mivel szerintem még a rajongók gyomrát is megfeküdné. Mindenesetre itt egy kis ízelítő a bátraknak:

Fall Out Boy - Love, Sex, Death