Legjobb klipek 2008

Bár 2008-ban szintén elég kevés klip érkezett, de legalább ezek végre színvonalasabbak lettek. A The All American Rejects és a Simple Plan is sokat fejlődtek a Fall Out Boy pedig most is csinált pár egész jó videót. Mellettük még az Offspring szorított helyet magának, de túl magasra nem jutott fel.

10.hely - Fall Out Boy - What A Catch, Donnie?

09.hely - The Offspring - Your Gonna Go Far Kid

08.hely - Simple Plan - Your Love Is A Lie

07.hely - The Offspring - Kristy, Are You Doing Okay?

06.hely - The All American Rejects - Wind Blows

05.hely - The All American Rejects - I Wanna

04.hely - Fall Out Boy - America's Suithearts

03.hely - Fall Out Boy - I Don't Care

Igaz hogy ez a klip nem szállhatna versenybe a Thanks For The Memories-al, de ettől még nagyon is jó. Az önirónia itt is megfigyelhető. Van benne poén bőven, de nem vitték túlzásba és még egy kis történet is van benne, nem csak lóg a levegőbe. Ezenkívül a videó vége felé van egy érdekes cameo is, ami miatt mindenképp érdemes megtekinteni!

02.hely - Simple Plan - When I'm Gone

A Simple Plan a sok nyálas és pózolós klip után végre magára talált és a When I'm Gone teljesen rendben van. Stílusos, ötletes és még mondanivalója is van. A fénycsíkok meg nagyon jól néznek ki. Bár a magukra találás lehet hogy kis túlzás volt, hiszen a szintén 2008-as albumon szereplő Your Love Is A Lie klipje ugyan olyan nyálas és unalmas mint a legtöbb régi klipjük.

01.hely - The All American Rejects - Gives You Hell

Az All American Rejects korábban szintén nem állt jól a klip készítésben, de a Gives You Hell egyszerűen tökéletes lett. Minden megvan benne ami kell. Az énekes hihetetlen jó színész és nagyszerűen eljátssza a laza zenészt és a szerencsétlen, régi vágású szomszédot. Hogy mennyire jó egy klip azt nyilván nem csak az dönti el, hogy mennyien látták a youtube-on, de az is mutat valamit. Csak érdekességképp ezt a videót közel 26 millióan nézték meg, még a When I'm Gone-t "csak" 17 millióan.