Eleventyseven - Adventures In Evill (2009)

névtelen_1.JPGAz Eleventyseven minden albummal egyre jobb lesz. Most már elértek arra a szintre, hogy egy Simple Plan-t simán lenyomnak. Mondjuk a 2008-as albumukat talán nem, de a többit biztosan. Továbbra is nagyon bátran kísérleteznek különböző típusú számokkal, de a saját stílusukat is tökéletesen hozzák és most is minden számukba belecsempészik a szintit, amitől nagyon egyedi lesz a zenéjük.

Lassan kezd már elegem lenni a sok ötlettelen bandából, akik csak egymástól nyúlják el az ötleteket. Őket viszont nem érdekli, hogy ki milyen zenét játszik, ők azt csinálják, amit szeretnek és azt pedig nagyon jól, nagyon egyedien. Ráadásul ők még szeretnek is zenélni és nem lazsálnak. Erre az albumukra sem kellett sokat várni, hiszen még 2 év sem telt el az előző után. Akinek tetszett az előző annak ez még jobban fog.


Tracklist:

01 Nightmare
02 The Best I Can
03 Evil Genius
04 Trying
05 Redeem The Scene
06 Prom Song
07 Lonely World
08 Back When We Were Kids
09 Like You Rock
10 End Of Time

Pozitívumok:

A hangulat a régi a színvonal viszont sokkal magasabb. A zenéjük szinte tökéletes, a számok is változatosak és most már többet is ki tudnak hozni mindegyikből. Egy két lassabb vagy könnyedebb szám itt is megtalálható és a Love In Your Arms-ot tökéletesen pótolja a Prom Song, ami talán az eddigi legjobb számuk.

Negatívumok:

Ennek az albumnak most nem adtak keretet, amit kicsit hiányolok, de azért jól választották meg az első és az utolsó számot is. Viszont az album még mindig kicsit rövid. Az előző kettő 35 perces volt ez pedig 10 számmal 34 perces lett.

Összegzés:

Ezen az albumon nincs nagyon mit elemezgetni tovább. Pont olyan lett, amilyennek egy pop-punk albumnak lennie kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Értékelés: 84%

Legjobb szám az albumon: Prom Song