Legjobb klipek 2002

A 2002-es felhozatalból nagyon nehéz volt kiválasztani a legjobbakat. Egyrészt mert nagyon sok klip érkezett, másrészt ezek közül nagyon sok remekül sikerült. Rengeteg klipet forgatott a Good Charlotte és a Simple Plan, de volt most is Sum 41 és Box Car Racer klipek is érkeztek. Éppen ezért most a 10 legjobbat sorolom fel, de csak az első 3-ról teszem ki a videókat.

10.hely - Good Charlotte - Hold On

09.hely - Simple Plan - I'm Just A Kid

08.hely - Box Car Racer - There Is

07.hely - Simple Plan - I'd Do Anything

06.hely - Good Charlotte - The Anthem

05.hely - Sum 41 - Still Waiting

04.hely - Bowling For Soup - Emily

3.hely - Bowling For Soup - Girl All The Bad Guys Want

Akár csak a Blink 182, ők is bátran parodizálnak ki bárkit és nagyon jól is csinálják. A BFS klipjei mindig viccesek és vidámak és én nagyon bírom őket. Ráadásul nagyon ötletesek is. Nem volt kérdés, hogy simán jobb a többitől. Ja, és az énekes kopaszon nagyon bad ass.

2.hely - Good Charlotte - Girls & Boys

Elképesztő ez a kidolgozottság, ami a Good Charlotte klipjeit jellemzi. Az összes klipjük jól meg van csinálva, de ez most tökéletesre sikerült. Öreg papák és mamák baromkodnak és tombolnak? Nagyon beteg...

1.hely - Good Charlotte - Lifestyles Of The Rich And Famous

És az első helyre is egy Good Charlotte klip került. Ha az előzőre azt mondtam, hogy tökéletes akkor erre már nem tudom mit mondjak. Egyszerűen zseniális. Nagyon stílusos lett a videó, lazák, menők, viccesek. Minden benne van, ami kell.


A Sum 41-Still Waiting-et sajnálom, hogy nem került fel a dobogóra, mivel egy jó kis őrült klip, de a többi egyértelműen jobb. A Simple Plan-I'd Do Anything klipjében pedig feltűnik Mark Hoppus és baromkodik egy sort. Ez feldobta egy kicsit a videót, ami amúgy elég lapos.