Legjobb klipek 2006

Kisebb szünet után ismét jelentkezem egy klip adaggal. Most 2006 legjobb videóit próbáltam összegyűjteni és sajnos most sem volt nagy a verseny. A Yellowcard hamar elfelejtette, hogy mitől is lesz jó egy klip a Billy Talent viszont már sokat fejlődött, Bowling For Soup videó nélkül pedig most sem ússzuk meg. Akadnak még új jelentkezők is de a korábbi évekhez képest a színvonal erősen romlik.

10.hely - Yellowcard - Lights And Sounds

09.hely - Angels And Airwaves - The Adventures

08.hely - Billy Talent - Fallen Leaves

07.hely - Billy Talent - Surrender

06.hely - Lostprophets - Rooftops

05.hely - Yellowcard - Rough Landing, Holly

04.hely - Plus 44 - When Your Heart Stops Beating

03.hely - Billy Talent - Red Flag

A klip korántsem tökéletes, de van benne fantázia és végre van egy kis cselekmény is ami érdekessé teszi. Másik évben lehet a legjobb ötbe se fért volna be, de a 2006-os felhozatal között a harmadik helyet megérdemli. A piros zászlók pedig nagyon ütősek.

02.hely - Bowling For Soup - When We Die

A BFS most először csinált klipet érzelmesebb számukhoz, de elég jól sikerült. Jól megrendezték, jók a beállítások a hangulat pedig teljesen átjön. A kissé sablonos kezdés ellenére érdemes végignézni.

01.hely - Bowling For Soup - High School Never Ends

És megannyi jó klip után a BFS végre megszerezte az első helyet a High School-al, ami a legjobb videójuk lett és ráadásul az egyik legjobb számuk is egyben. A tíz éves osztálytalálkozójukon vannak éppen és megbosszulják a sérelmeiket. A klip tökéletesen ki lett találva és a megvalósítás is ötös. Ez a klip nem csak 2006-ban, de szinte bármelyik évben első lenne.

Jó klipeket csinált még a Lostprophets és a Plus 44 is ezért a Rooftops-ot és a When Your Heart-ot is érdemes megtekinteni. A mögöttük levők viszont már elég gyengén sikerültek.