Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket (2001)


blink-182-take-off-your-pants-and-jacket-aotd.jpgA Blink folytatta, amit elkezdett. Két évvel később járunk és ismét kaptunk egy remek Blink albumot. Hasonló dallamvilággal, hasonló lendülettel, bár kevesebb eredetiséggel. Megmaradtak a jól bevált Blink jegyeknél, de próbáltak másabb stílusú számokkal is kísérletezni és az egész jól is sikerült. Bizonyos pontokban fejlődtek és tudtak újat hozni, de túl sok a középszerű szám.

.

.

.

Tracklist:

01 Anthem Part Two
02 Online Song
03 First Date
04 Happy Holidays, You Bastard
05 Story Of A Lonely Guy
06 The Rock Show
07 Stay Together For The Kid
08 Roller Coaster
09 Reckless Abandon
10 Everytime I Look For You
11 Give Me One Good Reason
12 Shut Up
13 Please Take Me Home

Sok jó szám van az albumon. Vannak, amik hozzák az előző album szintjét (bár többet nem adnak hozzá), vannak amik még jobbak is lettek és sajnos van pár ami kicsit átlagosra sikeredett. 13 szám található az albumon, igaz én egyet kihagytam volna (Happy Holidays, You Bastard) egyet pedig alapból rátettem volna (What Went Wrong) és nem csak később bónusz szám ként. Ez a szám annyira hangulatosra sikeredett, hogy ha az albumon lenne ezt választanám meg a legjobbnak, de hát nincs rajta…

Szóval vegyes érzéseim vannak az albummal kapcsolatba, de így eléggé kiegyenlítik egymást a számok. Az mindenképpen pozitív, hogy hosszabb az album és színesebbek a számok, de ugyanakkor kicsit már komolyabb is lett, ami nem feltétlen baj.

Értékelés: 88%

A legjobb szám az albumon: First Date

Ezt pedig még ráadásként muszáj belinkelnem (különdíjas) : What Went Wrong