Legjobb klipek 2000

2000-ben már több klip is versenyben volt, hiszen ekkor robbant be a Linkin Park és a Good Charlotte is már a szárnyait bontogatta. Ráadásul a Green Day is belehúzott a klip készítésbe. Ennek ellenére a választás mégis elég egyértelmű volt...

3.hely - Green Day - Minority

A Minority klipje mindenképp a Green Day legjobbjai közé tartozik, de 2000-ben a 3. helyet is megérdemelten foglalhatja el. Kellően őrült és jól megrendezett klip. Egy színpaddal végig vonulni az utcákon és közben zenélni, mindenféle díszes kísérettel nem semmi. Biztos nem 2 forintból hozták össze a videót. Ráadásul a végén szét is törnek mindent.

2.hely - Green Day - Macy's Day Parade

Ebben az évben a 2. helyet is egy Green Day klip foglalhatta el. Egyesek talán meglepődhetnek rajta, hogy ez a klip mit keres itt, hiszen nem történik benne jóformán semmi. De ez pont ettől jó és a klip is csak a hangulatra megy rá az pedig tökéletes és nagyon passzol a számhoz. Ráadásul az egészet egy kamerával vágás nélkül vették fel, ami szintén nagyot dob az egészen.

1.hely - Linkin Park - In The End

Az első helyre pedig egy új felfedezett került. A Linkin Park fénysebességgel hódította meg a világot az In The End című számukkal és ehhez a klip is nagyban hozzájárult, hiszen remek lett. Nagy történések itt sincsenek, de az egész nagyon profi munka. Nagyon stílusosan csinálták meg és a helyszínek is (amik persze számítógépesek) tökéletesek. Magasan az idei legjobb klip.

Voltak még egész jó klipek 2000-ben. Mindenképpen ajánlom például a Linkin Park-Crawling vagy a Good Charlotte-Little Things és a Motivation-t. De a dobogóról ezek most sajnos lecsúsztak.