Milyen albumokra számíthatunk idén? Update

2014.bmpIgaz, hogy idén egyenlőre nem bővelkedünk albumokban, de 2 már érkezett és 3 még biztosan fog a többibe pedig még reménykedhetünk.

Kaptunk már idén egy Neon Trees -t és egy Linkin Park -ot. Most nézzük meg mire számíthatunk még idén...

The Madden Brothers - Greetings From California (2014. szeptember 12.)

A Good Charlotte -ból kilépve máris új lemezzel jelentkeznek a srácok. Bár a stílus teljesen más lesz, de a dalokat eddig is ők írták szóval még jól is elsülhet a dolog.

American Hi-Fi - Blood And Limonade (2014. szeptember 16.)

A banda 4 év után próbálkozik újabb lemezzel, ha rosszul sül el talán utoljára. Túl nagy sikereket egyik albumukkal sem értek el szóval ettől sem érdemes sokat várni.

Angels And Airwaves - POET (2014. október 31.)

5. albuma lesz ez már az A&A -nek és bár dalt még nem mutattak róla, reméljük tratják a színvonalat.

Yellowcard ?

Megjelenési dátum még nincs, de állítólag valami nagyon dolgoznak éppen és még idén szeretnék kiadni a lemezt. Én már nagyon várom, de inkább ne kapkodjanak vele, mert a legutóbbi is megsínylette a sietséget.

Blink 182 ?

Nagyon ígérgették, hogy nyáron érkezik az új lemez, de se híre se hamva. Tom DeLong egyébként elég elfoglalt az A&A -el, Mark Hoppus épp új bandát alapított Travis pedig folyton más bandáknak dobolgat. Ez mind szép és jó, de hogy lesz ebből új Blink album?

Sum 41 ?

Deryck Whibley kemény hónapokat élt ált, ráadásul a dobosuk otthagyta őket. Már kezd vissza találni régi önmagához ebben pedig sokat segít, hogy a régi gitárosuk vissza tért. Már nagyban dolgoznak az új lemezen, amihez új dobost is sikerült találniuk, ráadásul nem is akárkit. Travis dobol nekik a Blink -ből. Nagy csoda lenne ha idén megjelenne, de nem zárható ki.

Ezek a legvalószínűbbek, de az se kizárt hogy hirtelen bejelentkeznek mások is...