Legjobb klipek 2009

Egy kisebb szünet után ismét az év klipjeivel jelentkezem. A 2009-es felhozatal végre komolyabb döntések elé állított. Két új banda is feltűnt, akik remek videókat készítettek és simán lenyomták a kissé megfáradt Green Day-t és az alul teljesítő Bowling for soup-ot. Azért az ő klipjeik is bekerültek a legjobb 10-be és nem sikerültek rosszul, de hiába a fiatalság megint győzött.

10.hely - Marianas Trench - Good To You

09.hely - Bowling For Soup - No Hablo Engles

08.hely - Bowling For Soup - My Wena

07.hely - Green Day - East Jesus Nowhere

06.hely - Green Day - 21 Guns

05.hely - Marianas Trench - All To Myself

04.hely - Green Day - 21st Century Breakdown

03.hely - All Time Low - Weightless

Bár az All Time Low is elég hirtelen robbant be, azért volt ennek előzménye. Két pocsék album után a harmadikban végre magukra találtak és úgy látszik, hogy a producerek is. Ennek eredménye pedig sok jó szám és két profi klip. Megvan benne minden, ami csak kell. Vicces, érdekes és nagyon jól megcsinálták. Jó hogy nem félnek viccet csinálni magukból. Ezenkívül két sztár is szerepel a klipben, De nem lövöm le a poént!

02.hely - All Time Low - Damned If I Do You

A második helyet is ők kaparintották meg. A következő klipjük egy valóság show paródia, amit remekül kitaláltak. A végén pedig mindannyian egymásnak esnek és törik, borul minden... Érdemes megtekinteni!

01.hely - Marianas Trench - Cross My Heart

És íme az egyértelmű győztes! Nagyon ötletes a klip, remek a színészi játék és tökéletes a kivitelezés is. Egyszerűen jó nézni. És nem mellesleg a szám is jó! Az egyik legjobb klip, amit valaha láttam.