Blink 182 – Dogs Eating Dogs EP (2012)

Blink-182_-_Dogs_Eating_Dogs_cover.jpgEgy év elteltével ismét hallatott magáról a Blink, azonban most nem egy új albumot adtak ki, inkább csak egy kis ízelítőt, hogy ne felejtsük el őket. De hogy is tudnánk!

Egészen pontosan december 18-án jelent meg ez rövid kis EP, amin 5 darab szám található. Örülök, hogy kaptunk tőlük pár új számot, de nem az igazi egyik sem. Kezd kiveszni lassan minden Blink vonás a számaikból és nem olyan érzés, mintha őket hallgatnám. Az új albumon is érezhető volt az Angels & Airwaves stílus, de annak még talán jót is tett ilyen kis mértékben. De itt már szinte csak az dominál. Szerintem jó lenne, ha Tom-ot kicsit visszafognák és hagyná ezt a stílust a másik bandájában.

Mindenesetre érdemes meghallgatni és nem annyira rossz egyik szám sem. Viszont külön kiemelném a Boxing Day című számot, ami nagy kedvencem lett, amint meghallottam. Nagyon különleges szám. Tökéletes munka!

 

Tracklist:

01 When I Was Young
02 Dogs Eating Dogs
03 Disaster
04 Boxing Day
05 Pretty Little Girl

 

Érdekes egyébként, hogy a Blink még sosem adott ki EP-t ezelőtt. Az együttesek általában akkor szoktak kiadni ilyet, amikor hamarosan új albumuk jelenik meg. Úgyhogy reménykedhetünk benne, hogy nem kell már sokat várni új Blink 182 albumra. Viszont remélem, hogy ezek a számok nem lesznek rajta az albumon és hogy nem ilyen irányba mennek el.

Hogy pontosan mikor jön az új album azt még nem lehet tudni, de a Blink megerősítette nem rég, hogy már elkezdték felvenni a számokat! Örülünk? Naná!

Legjobb szám: Boxing Day