Linkin Park - Guilty All The Same

gats_final_hires.jpgA Linkin Park végre visszatalált önmagához és jobbak mint valaha!

Hát igen, nagyon szeretném, ha végre így beszélhetnék róluk, de az igazság az hogy még mindig keresik az új stílusukat, de sehogy sem akarják megtalálni. A Linkin Park már rég nem az aki egykor volt, akit egykor nagyon szerettünk.

A változással még nem is lenne baj, hiszen rengeteg jó daluk van és még a legutóbbi Living Things albumon is lehet találni pár jó számot. Viszont jó albumot nem tudnak csinálni. Én már messze nem szeretem annyira őket mint régen, de valamiért még mindig reménykedek, hogy sikerül újra egy jó albumot összerakniuk, hiszen képesek lennének rá. 

A következő próbálkozásuk június 14-én jelenik majd meg The Hunting Party címmel és az első ízelítőt már meg is kaptuk egy jó hosszú és tartalmasnak tűnő számmal azonban azt nem mondanám, hogy felcsigáztak vele. Ugyan a kedvemet nem vette el, de azért annyira nem örülök neki. 

Feltűnően kemények akarnak lenni bár végre ismét zúznak ez tény. Azonban egyáltalán nem Linkin Parkosan. Olyan mintha összeálltak volna egy metál bandával és közösen írtak volna egy számot. A bevezető kissé eltúlzott a versszakok erőtlenek a közepén a rap rész pedig szánalmas. Egyedül a refrén menti meg amit valahogy sikerült egész jól eltalálni és van a számnak egy kis feszessége ami jó, de összességében mégsem tudok vele mit kezdeni. Vegyes érzéseim vannak és remélem, hogy a többi dal jobb lesz mint ez. Viszont én ez alapján még nem írnám le az albumot.

 

Linkin Park - Guilty All The Same