The All American Rejects – Move Along (2005)

The All-American Rejects - Move Along Lyrics.jpgFantasztikus ez az egyedi dallamvilág, amit az All American Rejects képvisel. Kiváló albumot hoztak össze ismét. De ezen nem is lepődök meg hiszen az előzőnél is lehetett érezni, hogy belőlük lesz valami.

Abszolút kiemelkedő a stílusuk és a számaik első másodperceiből már rögtön felismerhetőek. Nem lehet őket mással összekeverni. Zeneileg már sokkal komolyabb ez az album. És bár több érzelmes szám van rajta mégsem veszik magukat túlságosan komolyan. Pont megfelelő arányban vannak rajta a különböző típusú számok.

 

Tracklist:

01 Dirty Little Secret
02 Stab My Back
03 Move Along
04 It Ends Tonight
05 Change Your Mind
06 Night Drive
07 11.11 P.M
08 Dance Inside
09 Top Of The World
10 Straightjacket Feeling
11 I’m Waiting
12 Can’t Take It

 

Nem csak a stílusuk különleges és a dallamviláguk, de az énekes hangja is nagyon egyedi. Az összes számot remekül kidolgozták az albumon. Nagyon egységes az album és a hossza is pont megfelelő. Ezenkívül tökéletesen zárták le az albumot az utolsó számmal. A Can’t Take It egy szinfónikus szám, amin rengeteg szólamban szólnak a hangszerek. De nem estek túlzásba itt sem, csak pont annyi ez a szám amennyinek lennie kell

Nyilván ez az album sem tökéletes, de nem érdemes rajta hibákat keresni, mert apróságok lennének csak. Abszolút élvezhető az album és én már rengetegszer meghallgattam és még biztos, hogy sokszor  megfogom.

Értékelés: 88%

Legjobb szám az albumon: Dirty Little Secret