Legjobb klipek 2005

2005-ben elég kevés album érkezett, klipekből pedig még kevesebb és azok is gyengék lettek. A The All American Rejects még mindig nem tud igazán jó videókat készíteni, bár látszik a fejlődés. A The Rasmus pedig csak egyre szánalmasabb. Szerencsére azért akadnak most is jó klipek. A Bowling For Soup idén sem pihent a Fall Out Boy pedig kezd belejönni a szakmába. És akadt egy régi banda is akik összekaparták magukat végre.

10.hely - The Rasmus - No Fear

09.hely - The All American Rejects - Dirty Little Secret

08.hely - American Hi-Fi - The Geeks Get The Girls

07.hely - The All American Rejects - Move Along

06.hely - The Rasmus - Sail Away

05.hely - Bowling For Soup - I Melt With You

04.hely - Fall Out Boy - Dance, Dance

03.hely - The All American Rejects - It End's Tonight

A The All American Rejects-nek most sikerült felérnie a dobogóra, de csak éppen hogy. A klip bár hangulatos, de kissé unalmas, viszont érdemes kivárni a végét, mert a tűzijáték nagyon pazar lett.

02.hely - Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

A Bloodhound Gang-nek van már múltja, hiszen még 1992-ben alakultak. 99-ben a The Bad Touch-al szép sikereket értek el, azonban kicsit eltűntek. 2005-ben viszont egy egész tűrhető albummal tértek vissza és a klipjeiket is jól megcsinálták. Bár messze a legbetegebb banda, akit ismerek (és ezt a videó is alátámasztja), de vannak jó számaik és ez a klip is nagyon vicces és érdekes lett.

01.hely - Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo

Erről a klipről inkább nem írok semmit, mert csak magamat ismételgetném. De ezt mindenkinek látnia kell! A szám is remek lett, de a klip-el együtt az igazi.

Megtekintésre még mindenképpen ajánlom a FOB és BFS klipeket, bár a dobogóra nem értek fel, de mindegyik nagyon jól sikerült.