Legjobb klipek 2004

Kis szünet után ismét folytatom a legjobb klipek kategóriát. 2004-ben is nagyon sok klip érkezett és most sem volt könnyű a döntés. A Green Day például nagyon belejött a klip készítésbe és 5 videót is kiadtak. A baj csak az, hogy mindegyik nagyon fura és a legtöbb pedig az első perc után unalmassá válik, akár mennyire is stílusosak.

De ezen kívül érkezett még sok Simple Plan, Good Charlotte, Sum 41 és Bowling For Soup is. A szórakoztató videókból továbbra is egyre kevesebb van. Mostanra a GC is erősen drámázik akár csak a Sum 41. A Green Day pedig a sz@rok a világra stílust hozza. De annak örülök, hogy akad még olyan Simple Plan klip, amiben próbálnak lazák maradni, bár ők is a legtöbb videójukban már depiznek. Egyedül a Bowling For Soup az aki nem változik. Ők hozzák a megszokott lazaságot.

10.hely - Green Day - Boulevard Of Broken Dreams

09.hely - Green Day - American Idiot

08.hely - Green Day - Holiday

07.hely - Good Charlotte - I Just Wanna Live

06.hely - Bowling For Soup - Almost

05.hely - Good Charlotte - Predictable

04.hely - Simple Plan - Shut Up

 

03.hely - Bowling For Soup - 1985

A BFS ezen az albumán is abszolút hozza a szintet a klipek terén is. Az 1985 pont olyan beteg, mint a Girl All The Bad Guys Want volt. Továbbra is bátran parodizálnak mindenkit és a videót most sem lehet kibírni nevetés nélkül.

02.hely - Good Charlotte - Chronicles Of Life And Death

Bár a GC már nem olyan laza és vidám, mint korábban a klipjei még mindig nagyon ütősek. Nagyon stílusosak és tökéletesen megtervezik őket. Ez a klip is nagyon különleges és elég komoly a mondanivalója is.

01.hely - Sum 41 - Pieces

A Sum 41 mindig csinál 3-4 klipet az albumhoz, de abból mindig csak egy sikerül jól. Viszont az az egy nagyon jó. És ezen az albumon a Pieces az az egy. Tökéletes a klip. Nagyon hangulatos, nagyon tartalmas és a mondanivalója is nagyon átjön. A Sum 41-nak szerintem a Pieces az egyik legjobb száma és érdekes, hogy az ehhez készült klip pedig a legjobban sikerült videójuk.