Simple Plan - Az új lemez eddigi kedvcsinálói

Tényleg csak ennyire képes a banda?

simple_plan_festivent_2015.jpgAz utóbbi hónapokban a Simple Plan csak úgy szórja az új számait. És nem értem hogy ha már kész vannak akkor hol a lemez? Idén már biztos nem adják ki. Legkorábban januárban jöhet. Bár az az igazság, hogy annyira már nem is várom. Ezek a semmilyen pop dalok, amiket mostanában írnak inkább elveszik a kedvemet, mintsem felcsigáznának. De még ha ezek nem is lesznek rajta a lemezen, afelől azért mindenki nyugodt lehet, hogy a színvonal ez marad.

Az az érdekes, hogy egyrészt haragszom a Simple Plan -re mert 2008 óta nem alkottak semmi maradandót és nem is nagyon próbálkoznak egyedi hangzással. Másrészt viszont idegesít, hogy nem tudom utálni őket. Ugyanis amit csinálnak az egyáltalán nem rossz. Igaz hogy olcsó sablonokat használnak és másnapra már el is felejtem a dalaikat, de mégis jó hallgatni. Laza, vidám dalokat írnak ami feldobja az embert. Erre pedig úgy tűnik sokan vevők. 

A dalokat inkább nem minősítem. A Saturday és a Boom tipikus Simple PLan számok, a másik kettő viszont erősen kísérletezős, de fülbemászó mindegyik. Lentebb hallható mind a négy szerzemény. Az I Don't Wanna Go To Bed klipje pedig szinte kötelező. A dal önmagában elég ciki még egy Simple Plan -től is de a videó annyira vicces, hogy megéri megnézni.

Simple Plan - Saturday

Simple Plan - Boom

Simple Plan - I Don't Wanna Be Sad

Simple Plan - I Don't Wanna Go To Bad