Tom Delong - To The Stars (2015)

Avagy végre hallhatjuk Tom leselejtezett számait!

tomdelongetothestarscover750_1.jpgMegérkezett Tom első szóló "albuma", amit én azért elég nagy jóindulattal neveznék csak annak. Már korábban is sejthető volt, de hallva a lemezt teljesen egyértelművé válik, hogy ez nem a rajongóknak szól, inkább csak arconcsapás Mark-nak és Travis-nek.

Valóban vannak Blink-es vonásai a számoknak, de érződik, hogy nagyon erőlködnie kell Tom-nak, hogy ilyeneket írjon. Az ő stílusa az AVA, aminek az imidzsét sajnos szintén két lábbal tiporja.

Az egyetlen őszinte dal a lemezen az az Invisibel Parade, amit viszont semmilyen szinten nem dolgozott ki így egy sima akusztikus szám lett.

Az abszolút pofátlanság viszont a kevés dal ellenére az hogy abból a 8 tételből is az egyik csak egy dallamtalan instrumentál a másik egy két perc alatt összedobott akusztikus dal, kettő igénytelen punk baromkodás (sok értelmetlen káromkodással) és a maradék 4 közül is kettő nagyon laposra sikerült. Valóban maradt még kettő dal a New World és a Suburban Kings, amik még jók is lennének, ha nem tenné élvezhetetlenné az egészet a borzalmas minősége. Azt elfogadom, hogy Tom nem tud keverni, de akkor kérjen meg valakit aki ért hozzá.

Igazából én ezek alapján örülök is neki, hogy nem lesz új Blink lemez, mert ha ilyen dalok szerepelnének rajta, dobnám is a kukába egyből.

Tracklist:

1. New World
2. An Endless Summer
3. Suburban Kings
4. The Invisible Parade
5. Circle-Jerk-Pit
6. Landscapes
7. Animals
8. Golden Showers in the Golden State

Értékelés: 40%
Legjobb dal a lemezen: Suburban Kings