2015 - Mire számíthatunk idén?

204935.jpgMost hogy átnéztük és kielemeztük a tavalyi évet nézzük meg mire számíthatunk idén. Bár még sok minden kérdéses azért van jó pár lemez ami már teljesen biztos. Nézzük is a felhozatalt...

Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho (2015. január 16.)

 A FOB visszatérése óta nagyon beindult. Tavaly augusztusban felröppent a hír hogy dolgoznak a következő lemezen. Szeptember óta pedig folyamatosan adagolják az új dalokat. Már négy számot kaptunk tőlük, két hét múlva pedig érkezik az album is. Én a magam részéről ugyanolyan albumra számítok, mint az előző. Szóval nem várok tőlük rock zenét. Bár ettől még lehet jó.

People On Vacation - The Chronicles Of Tim Power (2015. február 03.)

 Róluk még nem írtam korábban. Egy indie rock banda, ami 2010-ben alakult és 2012-ben adták ki első nagylemezüket. Nekem tetszik a zenjük, de valószínűleg nem hallgatnám, ha nem kedvelném az énekest, aki a Bowling For Soup frontembere. 

Marianas Trench - Astoria (2015 tavasz)

 Két fantasztikus lemez után 2011 óta türelmetlenül várom a következőt, azonban a két új dal amit kiadtak nagyon visszavett a lelkesedésemből. Bár még nem erősítették meg hogy azok rajta lesznek e a lemezen, de elég valószínű. Az viszont azt jelenti hogy a színvonal elég nagyot fog esni. Ettől még várom, de inkább minimális elvárással állok hozzájuk. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de elvileg tavasszal érkezik Astoria néven.

The Offspring

 Az Offspring már 2013 nyarán elárulta, hogy dolgoznak a következő albumon, de a felvételt akkor még nemkezdték meg. Eredetileg 2014 nyarán szerették volna kiadni, de elhúzódtak a munkálatok. Hivatalos dátum még nincs, viszont állítólag az első dalt a lemezről január 30-án már hallhatjuk. Ha ez igaz akkor pedig nem kell sokat várni. Legutóbb az első daluk megjelenése után 2 hónappal érkezett a lemez. Szóval akár már március-áprilisra megjelenhet.

Zebrahead

 Bár még nem tudom mennyire lehet komolyan venni, de az a hír járja, hogy nyárra új albumot kapunk a Zebrahead -től. Mondjuk ők amúgy sincsenek annyira a figyelem központjában és nem is túl bőbeszédűek. Viszont amit mondanak általában úgy is lesz. Plusz két évente jött eddig is albumuk és nyáron már meg lesz a két év a legutóbbi óta. Ezek alapján el tudom képzelni, hogy jönni fog az új lemez idén.

Simple Plan

 A Simple Plan úgy tűnik nagyon kapja a pénzt valahonnan vagy csak nincs ihlet, mert már több mint 3 év eltelt a legutóbbi lemez óta és még csak most vonulnak majd stúdióba. 2015 vége felé szeretnék kiadni az új lemezt, ami még összejöhet, de nem lepődnék meg ha átcsúszna jövőre.

All Time Low

 Az All Time Low-nak is már több mint 2 éves a legutóbbi albuma. Viszont ők akkor dupláztak úgyhogy megérdemelték a pihenést. Most viszont úgy tűnik munkába álltak. Azt pletykálják, hogy márciusban új lemezük érkezik. Én ezt nehezen hiszem el, bár tény, hogy ők gyorsan szoktak dolgozni. De én inkább arra tippelnék, hogy év vége felé kapjuk meg az albumot. Mindenesetre nagyon várom, mert bennük még nem csalódtam.

Sum 41

 Deryck Whibley már két hónapja nem írt a blogjára ezért a Sum 41 -ról nem tudok semmi új fejleményt, de annyi biztos, hogy dolgoznak az új lemezen. Hogy ezt idén megkapjuk annak elég kevés az esélye, de nem zárható ki.

The All American Rejects

 Róluk sincs konkrét hír csak annyi, hogy ősszel elkezdtek dolgozni az új albumon. Remélhetőleg mielőbb hallhatjuk. Mindenesetre az utolső lemez óta eltelt 3 év, szóval ideje lenne előállni valamivel.

Billy Talent

 Tényleg nagyon rohan az idő. Mintha tegnap lett volna, hogy megkaptuk az utolsó BT lemezt. Pedig már több mint 2 év telt el. Bár még nem hallani semmit az új lemezről, de a Billy Talent mindig is 3 évente jött új albummal. És ha jól számolok (már pedig igen) akkor idén akár jöhet új lemez.

Blink 182

 És végezetül a Blink-ről kell írnom pár elkeserítő sort. A rég várt lemez ami talán már sosem jön el. 2 éve ígérgetik, hogy jön, de még csak el sem kezdték. Tom az Angels albumon és filmen dolgozott, Mark meg közben megint új bandát alapított... Persze elképzelhető, hogy most végre összekapják magukat, de ők nem szoktak kapkodni, úgyhogy szerintem idén se lesz új lemez.

Ennyi információval tudtam szolgálni egyenlőre. Remélem hamarosan már többet tudunk. De egyenlőre bíztató a helyzet, hogy akár összejöhet ismét egy színvonalas felhozatal...