Legjobb klipek 2013 - Part II

anigif_enhanced-buzz-7112-1401049548-6.gifA FOB nagy visszatérést tervezett 2013-ban és végül is félig sikerült a tervük. Azt szépen el is érték, hogy szinte mindenki róluk beszéljen és mindenkihez eljusson a zenéjük. Viszont hogy mennyire lett minőségi az már más kérdés. Annyira nem is tartozik most ide. Bár az igaz, hogy egyáltalán nem vállalhatatlan az album és nagyon slágeres dalok kerültek rá.

De úgy döntöttek, hogy ők tesznek még erre egy jó nagy lapáttal és olyat csinálnak, amit még senki más. Az album minden dalához klipet készítenek, ami egy történetet mesél el. Így született meg a The Young Blood Chronicles, amit jó másfél évig készítettek. Az első még az album megjelenése előtt 2013 februárjában jelent meg. Még az utolsó 2014 júniusában.

Hadd kezdjem azzal, hogy ez egy remek koncepció. Az ötlet csillagos ötös. A kivitelezés egész profi és részletes. Viszont a történet olyan szinten katasztrófa és káosz, hogy rossz nézni. Arról nem is beszélve, hogy indokolatlanul véres és undorító. Nem viccnek készült valószínű, mivel nevetni nem lehet rajta. Ahhoz viszont túl bugyuta és átlátszó, hogy komolyan lehessen venni. Így jobb híján nekem csak a sírás maradt és a szenvedés. 

Aki szereti a FOB -ot és szereti a véres és agyatlan filmeket annak ez biztos bejön. Viszont klipnek ez semmiképpen sem jó. De ahogy látom nem vette el a kedvüket ettől senki, mert az új albumukhoz is sorra gyártják a videókat. Reméljük most legalább jobban fog sikerülni nekik.

Fall Out Boy - The Youngblood Chronicles