Legjobb klipek 2007

2007-ben valami elképesztően nagyot zuhant a színvonal, ami a klipeket illeti. Mintha összebeszéltek volna a zenekarok, hogy most mindenki csak értékelhetetlen videókat készítsen. Részben ezért is volt ilyen nagy szünet az előző cikk után. Nehezen szántam rá magam, hogy a 2007-es felhozatalból bármelyik klipről is beszéljek. Szerencsére azért akad egy-két ötletes klip idén is hála a Scouting For Girls-nek, akikben még van bizonyítási vágy. Ezenkívül a Fall Out Boy is összekapta magát egy klip erejéig...

10.hely - Eleventyseven - Love In Your Arms

09.hely - Scouting For Girls - Heartbeat

08.hely - Scouting For Girls - Elvis Ain't Dead

07.hely - Yellowcard - Light Up The Sky

06.hely - Sum 41 - Underclass Hero

05.hely - Good Charlotte - The River

04.hely - Sum 41 - Walking Disaster

03.hely - Scouting For Girls - It's Not About You

Végre van egy banda, akik a zenéjükben is és a klipjeikben is nagyon egyediek. Ötletesek, ügyesek és még mondanivalójuk is van. Még sok ilyen klipet kérünk!

02.hely - Scouting For Girls - She's So Lovely

És bizony a második helyre is egy Scouting For Girls klip került. Nagyon magasan kiemelkedik a tömegből és egy hajszálon múlt, hogy nem ez lett a győztes...

01.hely - Fall Out Boy - Thanks For The Memories

És íme a győztes videó, ami talán minden idők legkreatívabb, legötletesebb és legjobban kivitelezett klipje. Nekem máig az egyik kedvenc klipem és bár a banda ezenkívül nem nagyon tud mást felmutatni, ez egy tökéletesen sikerült nekik.

A többi klip is viszonylag nézhető, bár érthetetlen számomra, hogy mi történt a GC-vel és a Sum 41, hogy néhány klipjük még a legjobb 10-be sem fért be. De ugyanúgy vergődik a Linkin Park és a Yellowcard is.