Legjobb klipek 2010

 Nagyobb szünet után újra folytatódik a cikksorozat a 2010-es felhozatallal. Az előző években tapasztalható hanyatlás egyre csak fokozódik sajnos. Egyre kevesebb az értékelhető klip. A mostani dobogósok is jóval gyengébbek, mint a korábbi években. Ennek ellenére azért akad most is pár jó klip, de a legjobb három mögöttieket nem nagyon érdemes megtekinteni.

10 American Hi-Fi - Lost
09 Angels And Airwaves - Hallucination
08 Lostprophets - It's Not the End of the World
07 Linkin Park - The Catalyst
06 Linkin Park - Waiting For The End
05 Neon Trees - Animal
04 Neon Trees - In The Next Room

03 Good Charlotte - Like It's Her Birthday

A 2007-es albumukhoz készült klippjeikhez képest már ez is előre lépésnek számít. Nincs túl bonyolítva semmi, de a díszletek jók, látjuk a bandát játszani és van egy kis története is. Nem lehet okunk panaszra.

02 Neon Trees - 1983

A Neon Trees -nek ez a lemez az első szárnybontogatása. Ez a klippjeiken is látszik kicsit, de ez egész hangulatosra sikerült a jó díszleteknek köszönhetően. Visszarepítettek minket 1983-ba, magukat pedig a dobogó 2. helyére.

01 Good Charlotte - Last Night

 

A GC ebben a klippben tűlük szokatlan módon egy paródiával lep meg minket, amiben ráadásul rendesen hülyét csinálnak magukból, a lehető legjobb értelemben. A dalhoz nem sok köze van a videónak, de így is jó nézni. Kicsit visszahozták a régi Blink -es korszak hangulatát. Jól lehet rajta szórakozni. Mindenképp megérdemli az első helyet.