Legjobb klipek 2001

A 2001-es év inkább csak a Blink 182 és a Sum 41 versenye volt, de mindegyikük kitett magáért. A Sum 41 például elárasztott minket videókkal és pont annyira betegek ők is, mint a Blink, akik viszont most is hozzák az előző album szintjét. A verseny most azért szorosabb volt, de még így is elég egyértelmű, hogy ki érdemli meg az első helyet.

3.hely - Blink 182 - The Rock Show

A Blink úgy tűnik nagyon megszedte magát a 99-es albumával, hisz ebben a videóban szórják a pénzt rendesen. Az előző album klipjeihez nem érhet fel, de a Sum 41-t ezzel is könnyedén legyőzte.

2.hely - Sum 41 - In Too Deep

A Sum 41 ezzel a klippel már simán felért a Blink szintjére. És az In Too Deep máig az egyik legjobb klipjük. Ez már rendesen meg van tervezve, kellően őrültek és nagyon jó a hangulat is. Ez a videó már meghozta a srácoknak a kellő sikert, bár ebben a számnak is nagy szerepe volt.

1.hely - Blink 182 - First Date

Ezzel a videóval a Blink ismét megmutatta, milyen őrültek tudnak lenni. Teljesen az All The Small Things 2. Rendesen bekönnyeztem jó pár poéntól. Ez a klip kb. a pályafutásuk csúcspontja szerintem.

Ebben az évben is lecsúszott a dobogóról pár jó klip, amiket szintén érdemes lehet megnézni. Köztük a Blink 182-Stay Together For The Kids, Sum 41-Fatlip, Motivation és a Pain For Pleasure.