2015 - Milyen albumokra számíthatunk idén (Update)

204935.jpgMost hogy átnéztük és kielemeztük a tavalyi évet nézzük meg mire számíthatunk idén. Bár még sok minden kérdéses azért van jó pár lemez ami már teljesen biztos. A Fall Out Boy és People On Vacation lemezeket már meg is kaptuk, ahogy ígérték, sőt az Imagine Dragons is meglepett egy remek albummal.De nézzük akkor mit is várhatunk még...

All Time Low - Future Hearts (2015. április 3.)

Mostanában annyit írtam róluk, hogy csak ismételném önmagam. Két dalt már kaptunk tőlük klipekkel. Nekem ennyi bőven elég, nagyon várom várom a lemezt. Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk csalódni...

Marianas Trench - Astoria

Egyre jobban bosszant, hogy nem tudunk az album megjelenéséről semmit. Már két dalt kiadtak még tavaly és klipeket is csináltak hozzájuk. A további terveikről még sem tudunk semmit. Annyi hír jött korábban, hogy tavasszal akarják kiadni, de akkor már lenne róla konkrétabb információ is szóval legkorábban nyáron hallhatjuk.

The Offspring

Január 30-án megleptek minket egy új dallal, de azóta is csak azzal vannak elfoglalva. Egy nyilatkozatában azt mondta Dexter, hogy sajnos elég lusták és nem sietik el a felvételeket. Akkor dolgoznak, ha van ihlet. Ezek alapján én már abban sem vagyok biztos, hogy idén kiadják a lemezt.

Simple Plan

Ők állítólag már stúdióban vannak és ősszel tervezik kiadni az albumot. Reméljük sikerül nekik, mert már nagyon rég volt az utolsó.

Bitty Talent

Az énekes azt nyilatkozta, hogy vannak demóik és tervezik az új lemezt, de nem akarnak kapkodni vele.

Zebrahead

Tényleg adnak ki lemezt, de ez inkább csak válogatás album. Bár lesz rajta egy új szerzemény is.

Scouting For Girls

Már veszik fel a dalaikat és készül az új album. De dátum egyenlőre nincs. Én azért nem tartom kizártnak, hogy őszre elkészülhet.

The All American Rejects

Még csak most vonulnak majd stúdióba. Ha a számok már kész vannak és csak rögzíteni kell akkor lehet hogy nem lesz sok idő, de szerintem átcsúsznak 2016-ra.

Skillet

A legújabb hír az hogy dolgoznak az új lemezen. Év végére vagy jövő év elejére tervezik kiadni. Reméljük lesz olyan jó mint a Rise.

Sum 41

Deryck továbbra is dolgozik. Semmi új hír sincs a lemezről.

Blink 182

Legfrissebb hír, hogy Tom helyett új énekes van. Viszont arról nem beszéltek, hogy albumot mikor adnak ki.

To The Stars - (2015. április 10.)

Tom szóló projektje. Illetve a Blink 182 új lemezére íródott dalai. Egy dalt már hallottunk róla, illetve pár demót is megosztott korábban.

Túl nagy változások nem történtek a legutóbbi cikk óta, de azért történt pár érdekes fejlemény. Három lemezt kaptunk már idén, kettő pedig (All Time Low, Tom Delonge) már tuti biztos. És jó pár albumban még reménykedhetünk. Úgy érzem ez jó év lesz!