Legjobb klipek 2012

2012-ben közel 30 klipből kellett válogatnom, úgyhogy nem volt egyszerű. Ráadásul több mint a fele kifejezetten jól sikerült, a legjobb tíz sorrendje pedig rendesen gondolkodóba ejtett. De nem bántam, mert végre jó videók közül tudtam válogatni. Épp a szoros verseny miatt most kivételesen az öt legjobbnak teszem ki a videóját. Persze biztos van, aki más sorrendet állítana fel, de én ezeket találtam a legjobbnak.

10 Neon Trees - Everybody Talks
09 Scouting for girls - Summertime in the city
08 The Offspring - Cruisin California
07 Lostprophets - Jesus Walks
06 Matchboxtwenty - She's So Mean

05 The All American Rejects - Walk Over Me

Egyszerűen zseniális ez a klip. Minden egyes másodperce érdekes. Egy remek ötlet tökéletesen kivitelezve. A színészi játékot pedig külön kiemelném!

04 Marianas Trench - Stutter

A Marianas Trench idén folytatta a történetet három újabb videóval. Az egyik a Fallout, ami nem jutott be a legjobb tízbe, pedig profin megcsinálták csak hát kicsit zavaros lett az egész. De a Stutter klipje nagyon is jól sikerült. A színészi játékot itt is érdemes figyelni főként az énekesnél, bár a többiek is kitesznek magukért. Nagyon jól ki van dolgozva az egész.

03 The All American Rejects - Somedays Gone

Újabb American Rejects klip, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Na ez tényleg egyszerű. Viszont nagyszerű. Nagyon beteg videó és annak ellenére, hogy nem jók a fények és a kamera is rázkódik meg sokszor alig látunk valamit, mégis csak átjön a lényeg. Ez pedig a hangulat. És nagyon passzol a dalhoz is.

02 Marianas Trench - Desperate Massures

Ehhez már nem sokat tudok hozzáfűzni a Stutter után, hiszen nagyon hasonló csak másak a díszletek. Nekem egy hajszállal jobban tetszik ez. A végén pedig óriási amikor... De inkább nem lövöm le a poént.

01 The All American Rejects - Beekeeper's Doughter

Az American Rejects nagyon belendült. 2012-es albumukhoz négy klipet is forgattak a Beekeeper's pedig az első helyet is megszerezte. Remekül megcsinálták az egész videót, aminek a vége pedig tökéletes kiteljesedése lett. Nehéz volt dönteni, mert a Marianas Trench klipjei is hozták ezt a színvonalat, de mégis nálam most ez a videó lett a befutó. Szerintem nem érdemtelenül.

Az idei 10 legjobbat mindenképp érdemes megnézni, mert a többi is nagyon jó. Ezeken kívül forgatott még klipet a Simple Plan és Yellowcard is, de sajnos szinte említésre sem méltók. Az All Time Low szintén kiadott öt klipet is. Egyik sem lett olyan színvonalas, de azért elég egyediek.