Legjobb klipek 2013

A 2013-as felhozatal ismét elég gyengére sikeredett pedig jó pár klip készült. Avril és a Paramore is sok videót készített. A zebrahead is belehúzott. És a Billy Talent és Marianas Trench -nek is csúszott át 2013-ra klipje. A Fall Out Boy -ról nem is beszélve, akik mind a 11 dalukhoz csináltak videót. De nézzük akkor mi sikerült ezekből...


10 Zebrahead - Call Your Friends
09 Paramore - Now
08 Paramore - Ain't It Fun
07 Avril Lavigne - Let Me Go
06 Avril Lavigne - Here's To Never Growin' Up
05 Billy Talent - Stand Up And Run
04 Avril Lavigne - Rock N' Roll

03 Paramore - Still Into You

Ez a videó csakis a gyenge mezőnynek köszönheti, hogy a harmadik helyen végzett. Bár aranyos a maga módján és a díszlet rendezők a lelküket is kitették, mégis ez a gyerekes ugri-bugri elég nevetséges. De legalább igényesen van megcsinálva. Lábjegyzetben viszont még hozzátenném, hogy az énekesnőnek mennyire elment már az esze, hogy így elcsúnyítja magát, amikor baromi jól néz ki. De most komolyan ez a haj meg sminkek, ahogy a lemez borítón is ki néz. Rossz ránézni. Ebben a klipben még nem is olyan vészes ahhoz képest.

02 Billy Talent - Show Me The Way

A Billy Talent elkészítette eddigi legjobb klipjét. Igazából annyira nem is nagy szám, de ez a gyönyörű mező fantasztikus helyszín. És remekül játsszanak a színekkel is. Főleg amikor megy le a nap. Eszméletlenül jól néz ki. Ráadásul még egy kis ötletes mellék cselekmény szál  is akad. Ez egy jó klip!

01 Marianas Trench - By Now

A Marianas Trench így az album után 2 évvel végre lezárta a sztorit az ötödik klippel. Nem tudom mért lett ekkora szünet a videók között, de ez így nem túl szerencsés dolog. Mindenesetre most teljes a kép és meg lehet nézni az egészet egybe. Ugyanis az egy teljes történet akar lenni méltó lezárással. Bár nekem az egész túl zavaros, de az okosok azt mondják van értelme. Kicsit beteg, kicsit szenvedős, de azért érdekes és igényes. Nézzétek csak meg nyugodtan! 

Hát ennyi lett volna a 2013-as év. Avril eléggé leszerepelt. A klipjei nagyon szánalmasak. A Fall Out Boy pedig egy külön történet. Arról majd a következő cikkben.