Angels And Airwaves – Love Part Two (2011)

29299995998047075839_thumb.jpgIsmét egy Angels and Airwaves albummal jelentkezem. Úgy tűnik szokásukká vált hogy mindig dupláznak. A 2010-es leégésük után villám gyorsan munkába álltak és egy év alatt ki is adta a következő albumát, amivel úgy gondolom jóvá tették hibáikat. Szerencsére vissza tudtak kapaszkodni a mélyből, hiszen az első albumuk óta egyre lejjebb süllyedtek. De ezzel sikerült visszatérniük az elsőnek a színvonalára és tartalmas albumot kaptunk tőlük.

A hangulat és a stílus abszolút a régi és a dallamvilág is teljesen ugyanaz, de mégis meg tudtak újulni és élvezetes albumot hoztak össze.

 

Tracklist:

01 Saturday Love
02 Surrender
03 Anxiety
04 Heroine (It’s Not Over)
05 Moon As My Witness
06 Dry Your Eyes
07 The Revelator
08 One Last Thing
09 Inertia
10 Behold A Pale Horse
11 All That We Are

 

Az eddigi albumaikkal is a kezdést mindig eltalálták, de az album vége felé mindig egyre rosszabbak lettek a számok és az utolsó volt a legrosszabb. Most először végre sikerült ezt kijavítaniuk és az utolsó két szám is a legjobbak közé sorolható az albumon. Ezenkívül az utolsó szám remekül fel van építve és szépen le is vezetik vele az albumot.

Sok különlegesség nincs az albumon. Hangulatában és dallamvilágában teljesen ugyanaz mint az előzők egy kicsit jobban kivitelezve. Kíváncsi vagyok hány bőrt tudnak még lehúzni erről a zenei világról, mert ha nem sikerül újítaniuk valamit akkor lassan kezdjük megunni őket.

De most még ennek örülhetünk, mert az elős albumuk után ez a legjobb és remek dallamokkal dolgoztak. Összességében élvezhető az album úgyhogy érdemes meghallgatni.

Értékelés: 78%

Legjobb szám az albumon: Anxiety