The Mark, Tom and Travis Show

A három jóbarát újra csinálja a cirkuszt...

blink-fight.jpgPár hete megy a huza-vona körülöttük ugyanis sehogy sem akart elkészülni a Blink 182 következő lemeze. Mint kiderült még a stúdióig sem jutottak el. Természetesen, ahogy régen is Mark és Travis Tom -ot okolja, Tom szerint pedig nem ő a hibás és nem is akart kilépni. Hogy mi a teljes igazság talán nem is fogjuk megtudni, de nem is ez a lényeg. 

Végül is Mark és Travis tovább folytatják a Blink -et és már találtak is Tom helyére valakit, aki a következő koncerten be is mutatkozik. Tom -nak pedig ott van még az Angels & Airwaves is. Ráadásul mivel hogy már egy ideje tervezgette az új Blink lemezt úgy döntött, hogy kiad egy albumot, amin a Blink lemezre íródott dalai szerepelnek. A megjelenésre elvileg nem kell már sokat várnunk, mivel április 10-re van tervezve. És ízelítőnek már kaptunk is egy új dalt róla, ami lentebb hallható. Az én érdeklődésemet felkeltette. Tényleg idézi kicsit a Blink -et és egész jó dal.

Én a magam részéről sajnálom, hogy ez történt MEGINT, de tényleg tovább kéne már lépni. Ők mindhárman remek zenészek, viszont úgy tűnik együtt már nem képesek dolgozni. Tom nélkül pedig amúgy sem lesz ugyanaz a Blink (Amúgy vele se volt már ugyanaz 2011-ben, mint régen).

To The Stars - New World