Legjobb klipek 1999

Ha már úgy is a klipeknél tartunk gondoltam összegyűjtöm az elmúlt évek legjobb klipjeit. 1999-től kezdve minden évből a 3 legjobb klipet teszem ki. Nyilván ezek csak az én szerény vélem szerint a legjobbak, de nem hiszem hogy nagyot tévednék.

Az 1999-es év nem jelentett túl nagy kihívást. Elég egyértelmű volt hogy melyik lesz a 3 legjobb...

3.hely - Blink 182 - Adam's Song

A klip tökéletesen vissza adja a szám hangulatát. Ezenkívül nagyon ötletesen is csinálták meg a videót. A szám önmagában is nagyon szép, de a klipet nézve még jobban meg lehet szeretni.

2.hely - Blink 182 - What's My Age Again?

Erről sajnos nem fogok tudni sokat írni, mert akárhányszor elkezdek egy mondatot, eszembe jut a videó és megszakadok a röhögéstől, hogy hogyan lehetnek ilyen betegek!? De a videó állat, nagyon vicces és nagyon őrült. Ráadásul tökéletesen lett megtervezve és felvéve.

1.hely - Blink 182 - All The Small Things

És micsoda véletlen, az első helyre is egy Blink szám került. Ez a videó is legalább olyan beteg, mint az előző, de talán egy hajszállal mégis jobb. Sok nyálas bandát és klipjeiket cikizik ki és minden poén nagyon ütős. Ezenkívül nagyon jó a hangulata is és teljesen passzol a számhoz.

99-ben a dobogó mindhárom fokára a Blink állhatott és nem véletlenül. Igaz, hogy túl nagy kihívóik nem voltak, de megérdemelten lettek a legjobbak.