Angels And Airwaves – Love (2010)

1271760397_angels-and-airwaves-love.jpgSajnálatos módon úgy tűnik az A&A végleg kifogyott az ötletekből. A 2007-es albumuk egy kicsit alulmúlta az előzőt. Azt vártam, hogy ebből tanulnak és 3 év után sokkal összeszedettebb albumot kapunk majd. Ennek ellenére tele van lyukakkal az album.

Nem tanultak a hibáik ráadásul újakat is elkövettek. Ez még laposabbra sikerült az előzőnél. Vérzik a szívem értük, hiszen nagyon szeretem őket és ezen is van pár igen dallamos és fülbemászó szám, de ők ettől sokkal többre képesek és nem értem, hogy történhetett ez velük. Azért nem akarom teljesen eltemetni őket, mert meg lehet hallgatni az albumot, de nem ér fel az előzőkkel.

 

Tracklist:

01 Et Ducit Mundum Per Luce
02 The Flight Of Apollo
03 Young London
04 Shove
05 Epic Holiday
06 Hallucinations
07 The Moon-Atomic
08 Clever Love
09 Soul Surviver
10 Letters To God Part II
11 Some Origins Of Fire

 

Ugyanazokat a hibákat itt is el tudnám mondani, mint az előző albumnál. Nagyon sok üres járat van, amikor csak átvezető zene szól és az baromi unalmas. Nincsenek igazán kimagasló számok sem az albumon és ráadásul a vége felé itt is elveszik az a kevés lendület is, ami volt az elején.

Nagyon melankólikus hangulatot akartak meg drámai és érzelmes hatásokat meg minden, de kicsit túllőttek a célon. Ez már nagyon giccses és túl mű, ahhoz, hogy be lehessen fogadni. Két albumnál még jó volt ez a stílus és szerethetőek voltak, de harmadszor is elsütni ugyanazt és ráadásul sokkal kevesebb ötlettel nagyon nagy hiba volt. Én csak azt remélem, hogy tanultak belőle és a következő már sokkal jobb lesz.

Ennek ellenére ha valaki szereti őket nyugodtan hallgassa meg ezt is, de azért csak óvatosan közelítsen és ne legyenek nagy elvárásai senkinek.

Értékelés: 66%

Legjobb szám az albumon: Epic Holiday