Legjobb klipek 2011

A 2011-es klipeket igazán jó volt visszanézni. Bár most is inkább a fiatalabb bandák állnak az élen, azért a Yellowcard is összekapta magát egy klip erejéig. A Blink 182 a klipjeikkel is ott folytatja, ahol 2003-ban abbahagyta. Nincs velük semmi gond, de inkább a közép mezőnyt erősítik. Az Angels is elég stílusos videókat készített csak a történetet hiányolom. Túl nagy fejtörést azért ez az év sem okozott a sorrend terén, de mindegyik klip élvezhető és érdemes őket megnézni. 

 

10 Yellowcard - For You And Your Denial
09 Angels And Airwaves - Surrender
08 Angels And Airwaves - Anxiety
07 Blink 182 - Up All Night
06 Avril Lavigne - What The Hell
05 Avril Lavigne - Smile
04 Blink 182 - After Midnight

03 Marianas Trench - Haven't Had Enough

A Marianas Trench nagyon beindult. Harmadik lemezükhöz öt videót is forgattak. Ebből viszont csak egy jelent meg idén, a többi jóval később, 2012-ben illetve 2013-ban. A videók mind nagyon színvonalasak és kicsit össze is függenek. Remekül kidolgozzák a klipjeiket és valószínű jól megy nekik anyagilag is hiszen a profi díszletek és rengeteg helyszín, meg szereplő biztos nem két forintba került. De mindenképp megérte, mert az eredmény kiváló.

02 Yellowcard - Hang You Up

A Yellowcard hosszú idő után ismét fellépdelt a dobogóra egy remek klippel. Van benne érzelem, van benne humor és mindez tökéletesen megvalósítva. Nagyon hangulatos a klip, elnézném bármeddig. 

01 All Time Low - I Fell Like Dancin

A győztes számomra nem kérdés, hogy az All Time Low. Előző lemezükhöz is nagyon jó klippeket forgattak, de az I Feel Like Dacin az eddigi legjobbjuk lett. Az alap történet kicsit a Sum 41 - Still Waiting klipjére emlékeztet, de azért sokban különbözik. Ha a Marianas Trench -nél megemlítettem, hogy milyen drága lehetett a klip akkor itt is megemlítem, hogy rengeteg előkészület kellett a videóhoz és talán még többe is került. Azonban nem csak ettől jó a klip. Tele van jó poénnal és nem kevés pródiával, ráadásul tökéletes a kivitelezés. Az egyik legjobb klip, amit valaha láttam.