Good Charlotte break up and The Madden Brothers

gc_1.bmpNem rég fogadott az a szörnyű hír, hogy a Good Charlotte 18 év után feloszlott. Hogy ez végleges lesz e vagy csak kisebb szünetről van szó még nem tudni biztosan, de eléggé véglegesnek tűnik. Az ikrek, Benji és Joel váltak ki a bandából arra hivatkozva, hogy a többiek más dolgokkal voltak elfoglalva ők pedig új lemezt akartak készíteni. És valóban meg is valósították az elképzelésüket, hiszen idén szeptemberben jelentkeznek is egy különálló albummal The Madden Brothers néven.

Bár érdekes, hiszen 1 éve még azt nyilatkozták, hogy a Good Charlotte készül új albummal és 2014-ben kiadják. Ehhez képest a GC feloszlott hirtelen Benji és Joel pedig már jelentkezik is különálló lemezzel. Ilyen gyorsan véleményem szerint nem lehet elkészíteni albumot. Az új számukat hallva pedig erős stílus váltás érződik, ami a GC-től furcsa lett volna így inkább más néven adják ki.

Na de a spekulációkat félretéve a szám nagyon jó, már ha valaki el tud vonatkoztatni a GC-től. Egyébként a Madden ikrek már adtak ki lemezt 2011-ben a régi számaikat összeválogatva. Meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre én kíváncsian várom.

The Madden Brothers - We Are Done