Helyzetjelentés

A várható idei felhozatal:

nevtelen.pngKicsit megkésve, de csak megírom ezt a cikket is... Az év eleje most kicsit unalmasabban telt, mint tavaly, bár a Simple Plan azért osztogatta szép sorba a dalait az új korongról. A helyzet az hogy idén elég sok várva várt lemez befuthat, de az is könnyen lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. De nézzük is meg, hogy mik az esélyesek...

Simple Plan - Taking One For The Team (2016. február 19.)

Nos, ez a lemez már meg is jelent úgyhogy talán már volt is alkalmatok meghallgatni. Hogy hogyan is sikerült arról majd később be is számolok.

Tonight Alive - Limitless (2016. március 4.)

A zenekar már kiadott két elég meggyőző lemezt a 2011 és 2013-as években. A pop punk és alternative rock vizein evező banda elég zúzós korongokat rakott össze eddig viszont az új albumról eddig kiadott 4 dal arról árulkodik, hogy változóban van a stílusuk. Így elsőre kicsit hiányolom a vadságot belőle, de nem tűnik azért rossznak. Már csak pár nap és végigpörgethetjük.

Blink 182 - (2016. nyár)

A sok huza-vona után úgy tűnik végre csak összejön egy újabb Blink lemez, bár Tom nélkül, akit Matt Skiba váltott. Mostanában arrról nyilatkoznak, hogy jól haladnak a munkálatokkal, vannak már kész dalok és persze véleményük szerint fantasztikus lesz. Nos, azt had döntse el a közönség. Mindenesetre már többször mondogatták, hogy nyárra esedékes a megjelenése.

Linkin Park - (2016. ősz)

Mike -ék is még tavaly bejelentették, hogy bizony idén is kapunk új lemezt, ha minden jól megy akkor valamikor ősszel. Láthattunk már stúdiós képeket szóval már keményen dolgoznak rajta.

Billy Talent - (2016. ősz)

Na a Billy Talent lemez nálam az egyik legvártabb, hiszen előző korongjuk is remekül szólt és mindig igyekeznek valamit újítani is. Már a stúdióban vannak ők is, amiről a facebook videóik tanúskodnak. Pár hónap múlva akár már hallhatunk is új dalt tőlük.

Yellowcard - (2016. ősz)

Hamar munkába állt a Yellowcard is. Mostanában jelentették be, hogy bizony még idén megkapjuk a következő lemezt. Őszintén szólva a legutóbbi miatt én már nem várom annyira, de titkon azért reménykedek, hogy visszatérnek a punk gyökereikhez.

Good Charlotte

Jó esély van még a GC lemezre is hiszen novemberben már új dalt is hallhattunk tőlük és hivatalosan bejelentették, hogy érkezik a korong is. Dátumot még nem tudunk, de bármelyik pillanatban bejelenthetik.

Sum 41

Deryck is nem rég jelzett, hogy a lemez szinte kész van és már csak kiadót keresnek. Innentől már a kiadón múlik, hogy mikor jelenik meg, de elég valószínű, hogy még idén megkaphatjuk.

Ezek voltak, amikre komoly esély van, de emellett nagyon fenyeget a visszatéréssel a The Rasmus is. Tavaly már kiderült, hogy tervez valamit a Green Day és Skillet. És elég bizonytalan, de úgy tudom, hogy dolgozgat a The All American Rejects, Avril Lavigne és persze a The Offspring. Bár utóbbi 3 szinte biztos nem készül el még idén.